Wie zijn de auteurs?

Ruth Tanghe

HGJB-Jongerenwerker // houdt van de HEMA, al het zoete wat uit de oven komt en washi tape // tikt graag leuke tekstjes // wil nog een keer crossen op een fietscrossbaan, parachutespringen en een baby geboren zien worden

2 artikelen

Leenard Kanselaar

Leenard Kanselaar schrijft op zijn eigen website over geloven dat anders is dan je denkt. Want wat blijft er van je geloof over wanneer je je reformatorische en religieuze roots loslaat?

5 artikelen

Jan Willem van Dijk

Een paar dingen waar ik van hou: vrouw & dochters, zon, stripboeken, bordspel design, schrijven, preken, patat oorlog met cola en o ja, ook alle SciFi-films.

17 artikelen

HGJB Jong

De jongerenafdeling van de HGJB. We houden van het leven en van God en zoeken naar de verbinding daartussen. Dat schuurt, frustreert, inspireert, blokkeert, bekeert, irriteert en enthousiasmeert.

5 artikelen

herwijn

Schrijver-redacteur bij de HGJB / (gelukkig) ongetrouwd / oom van leuke neefjes en nichtjes / liefhebber van Londen / filmkijker en lezer

2 artikelen

halderliesten

Communicatieadviseur @ HGJB // 2 superlieve dochters // actief voor het CDA // 'Heb lief en doe wat je wilt' (Augustinus)

1 artikel

cockyne

Gelukkige huisvrouw, moeder, relatiecoach, schrijfster, spreekster, minnares en een nog-in-de-ontkenningsfase-zittende-Shopaholic. Ik geloof in de kracht van de liefde en gezonde relaties en ik help jou graag om samen met je geliefde gelukkig oud te worden.

8 artikelen

bettinavanr

2 artikelen