Waarom dit magazine?

Wie is HGJB Jong?

Wij zijn de jongerenbeweging van de HGJB. We houden van het leven, we houden van God en zoeken naar de verbinding tussen beiden. Dat frustreert, enthousiasmeert en blokkeert; bekeert, irriteert en inspireert.

Wat willen wij?

We willen het leven in al zijn volheid leven, zoals Jezus het ons heeft voorgedaan: liefhebben met al onze kracht en heel ons verstand, vanuit het diepst van onze ziel en recht uit ons hart.

We willen wandelen met God en met Hem omgaan als Vader en Vriend. In Christus vrij van veroordeling, verzoend en vrijmoedig ons thuis voelen bij de Heilige.

We willen onze naaste dienen en 100% gaan voor een rechtvaardige samenleving. Ons beste beentje voor zetten op het vlak van politiek, maatschappij, bedrijfsleven en kerk. Vanuit Jezus’ opstandingskracht meebouwen aan Gods Koninkrijk dat overal zichtbaar zal worden.

Wij willen dit, omdat we vanuit de Bijbel geloven dat God dit ook wil en het daarom dus kan!

Waarom dit magazine?

In de artikelen op deze site zoeken we naar de realisatie van dit goede nieuws in ons gewone leven. We willen die zoektocht samen met jou aangaan – hier op de site en op onze activiteiten door het jaar heen.

Denk met ons mee, reageer, ga het gesprek aan! Samen met jou willen we ontdekken hoe het waar wordt dat het evangelie een nooit-opdrogende bron van levend water wordt in ons binnenste.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s