7 zomertoppers

Oké, oké… het is nog lang geen zomer. Maar des te langer is de tijd om er naar uit te kijken! Echt, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Voor jou zeven tips om langzaam op te warmen richting de zomer.1. Pimp je strandlaken! Ben jij helemaal klaar met zo’n saai, grijs strandlaken? Wat je nodig hebt is zachte stof (opvulling), een schaar, naald en draad. Knip wat leuke vormpjes, bevestig hier en daar een frutseltje en maak een heerlijk kussen (vouw het bovenste gedeelte terug en vul dat op met stof). Ja, echt iedereen kijkt straks naar jou! Eeh, naar je strandlaken natuurlijk…

2. Niet op vakantie, maar toch weg? Ga mee met een ervaringsreis van Project 10 27. Stap in dit avontuur, leer van de wereldwijde kerk en doe onvergetelijke ervaringen op. GZB en HGJB bieden diverse reizen aan, bijvoorbeeld naar Kosovo en Kenia. Check project1027.nl/experience.

3. Maak de bruisende alcoholvrije Kiwi Spritzer Cocktail. Wat je nodig hebt?

  • 90 ml limonade met koolzuur
  • 15 ml citroensap (even zelf persen!)
  • 1 kiwi.

Schil de kiwi en mix tot een gladde massa. Voeg de kiwi en het citroensap toe in een glas champagne. Werk af met limonade en garneer met een schijfje kiwi.

4. Ga gezellig met vrienden op HGJB-vakantie. De HGJB organiseert ook dit jaar weer vele vakanties voor jongvolwassenen. De vakanties van de HGJB bieden meer dan een lekker zonnetje: nieuwe vriendschappen, gave activiteiten, bezig zijn met God en ontspannen met leuke leeftijdsgenoten. Nog nooit mee geweest? Gewoon even hieronder de leukste vakantie uitzoeken  🙂

Hé wat een leuk idee!

5. Ga relaxed picknicken in het park. Natuurlijk neem je een mand (of tas) mee, leuke bordjes, een kleed, bestek, een vuilniszak (waar je op kunt zitten als het gras nog nat is) en zonnebrandcrème… Check wel even Buienradar voordat je gaat…

6. Maak indrukwekkend grote en mooie ijsklontjes. Ehmm… ijsklonten. Je hebt een cupcakevorm nodig, die vul je met water (door gekookt water te gebruiken wordt je ijs niet wit!) en daar doe je iets moois in. De ijsklontjes worden supermooi met wat blaadjes munt, een aardbei of citroen.

7. Geef een zomerfeest op je dakterras! Maak je eigen cocktailbar (de eerste kun je zo vanaf deze pagina maken), zorg voor een zomerse tiramisu, haal de parasols uit de schuur en communiceer een zomerse dresscode!

Dit artikel is eerder verschenen in de PIT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s